
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Cheddar a pezzi
- 60 g di maionese (vedere consigli)
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 60 g di peperone rosso a pezzi
- 3 - 4 peperoncini jalapeño freschi
- 1 - 2 pizzichi di aglio in polvere
- Tabasco a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 334 kcal / 1397.3 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Sodík
- 346.8 mg
Alternativní recepty
Grissini cipolla e pancetta
3hod.
Terrina di anatra e pollo con amarene
9hod. 30min
Crema all'aglio
50min
Chili con carne
40min
Ramen
14hod. 30min
Katsu curry
1hod. 30min
Gyoza neri
1hod. 30min
Quesadillas di pollo chipotle con guacamole e pico de gallo
1hod.
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45min
Ramen giapponese (TM6)
5hod.
Gyoza
1hod.
Ravioli cinesi
1hod.