
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g glatte Petersilie abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten
- 30 g Frühlingszwiebeln in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 250 g Vollkornreis (siehe Tipp)
- 6 rote Paprika (à ca. 200 g)
- ½ TL Salz und mehr zum Würzen und Abschmecken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 16 Oliven, schwarz, entsteint in Scheiben
- 100 g Weißwein trocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 361 kcal / 1509 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 333 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1h
Vegane Pilz-Gemüse-Bowl
1h 20min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40min
Nudeln mit Süßkartoffel-Tomaten-Sauce
35min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1h 25min
Veganer Dürüm
30min
Miso-Gemüse-Spaghetti
50min
Gemüse-Kartoffel-Auflauf
1h 30min
Gemüse-Lasagne
2h
Gefüllte Zucchini mit Tomatenreis
1h 40min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35min