Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g glatte Petersilie, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten
- 30 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 250 g Vollkornreis (siehe Tipp)
- 6 rote Paprika (à ca. 200 g)
- ½ TL Salz und mehr zum Würzen und Abschmecken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 16 Oliven, schwarz, entsteint, in Scheiben
- 100 g Weißwein, trocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1509 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 333 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Kartoffel-Porree-Stampf mit mediterranem Topping
45min
Cremiger Gemüsereis
25 Min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45min
Vegane Pilz-Gemüse-Bowl
1 Std. 20 Min
Gemüse-Kartoffel-Auflauf
1 Std. 30 Min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1 Std. 25 Min
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Vegane Bolognese
50min