
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g bawang merah
- 3 siung bawang putih
- 1 sdt ketumbar bubuk
- 5 cabai merah keriting segar potong kecil-kecil (2-3 cm)
- 1 sdm udang kering
- 30 g minyak sayur
- 2 daun salam segar
- 30 g lengkuas segar dikupas dan dimemarkan
- 1 batang serai segar bagian putih saja, dimemarkan
- 2 sdt garam
- 350 g labu siam potong dadu (3 cm)
- 100 g kacang panjang potong kecil-kecil (3 cm)
- 40 g nangka muda potong kecil-kecil (3 cm)
- 60 g jagung potong kecil-kecil (4 cm)
- 30 g kacang melinjo
- 25 g daun melinjo
- 370 g air
- 450 g santan
- 1 sdt kaldu ayam bubuk
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 546 kcal / 2286 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 34 g
- Sodík
- 1614 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup krim jamur
20min
Bola Daging Babi dengan Sawi
25min
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min