Kalvekoteletter med jordbærsirup
TM6 TM5

Kalvekoteletter med jordbærsirup

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 150 g jordbær frisk, halveret (se tip)
    nebo 150 g jordbær frost
  • 20 g farin
  • 20 g smør, usaltet skåret i mindre stykker
  • 8 stykker kalvekoteletter (ca. 3 mm tyk)
  • hvedemel til panering
  • 30 g balsamico
  • 1 - 2 knivspids salt
  • 1 - 2 knivspids sort peber, stødt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
212 kcal / 888 kJ
Protein
27 g
Tuk
8 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
207 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše