
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g jordbær frisk, halveret (se tip)
nebo 150 g jordbær frost - 20 g farin
- 20 g smør, usaltet skåret i mindre stykker
- 8 stykker kalvekoteletter (ca. 3 mm tyk)
- hvedemel til panering
- 30 g balsamico
- 1 - 2 knivspids salt
- 1 - 2 knivspids sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 212 kcal / 888 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 207 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Žádné hodnocení
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2hod. 20min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1hod.
Kødboller i tomatsauce med ris
Žádné hodnocení
Sursøde spareribs
Žádné hodnocení
Sticky sesamkylling
40min
Farsbrød
Žádné hodnocení
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30min
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení