Zařízení & příslušenství
Kalvekoteletter med jordbærsirup
Příprava 15min.
Celkový 30min.
8 portioner
Suroviny
-
150 g jordbær, frostjordbær frisk, halveret (se tip)150 g
-
farin20 g
-
smør skåret i mindre stykker20 g
-
kalvekoteletter (ca. 3 mm tyk)8 stykker
-
hvedemel til panering
-
balsamico30 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
207 mg
Protein
27 g
Kalorie
888 kJ /
212 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sommerlige retter
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min.
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Kylling med honning og blomkålspuré
50min.
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Žádné hodnocení