Fisk- og melontartar

Fisk- og melontartar

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
5 portioner

Suroviny

  • persilleblade, friske
    3 kviste
  • skalotteløg halveret
    1
  • lime helst økologisk, vasket
    ½
  • torskefilet skåret i mindre stykker (ca. 3-4 cm). Fisken skal tidligere havde været frosset i 20-30 minutter
    400 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    40 g
  • salt
    ½ tsk med top
  • sort peber, friskkværnet
    2 - 3 knivspids
  • vandmelon skåret i tern (0,5 cm), plus ekstra til servering
    100 g
  • salatblade
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 279.8 mg
Protein 15 g
Kalorie 664.4 kJ / 158.8 kcal
Tuk 8.6 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 5.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše