
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Romesco sauce
- 1 rød peberfrugt skåret i kvarte
- 1 tomat frisk, halveret
- ½ rødløg
- 2 fed hvidløg
- 50 g mandler, uden skind
- 50 g olivenolie
- 1 skive brød, daggammelt
- 1 spsk tør sherry
- 1 spsk rødvinseddike
- ¼ tsk røget paprika, stødt
- 2 tsk chili, tørret i flager
- 2 knivspidser salt
- 2 knivspidser sort peber, stødt
Kødboller
- 500 g culotte skåret i stykker (3 cm) og derefter stillet i fryseren i 20 minutter
- 250 g chorizo uden skind og skåret i stykker
- ½ rødløg (ca. 100 g), i kvarte
- 2 fed hvidløg
- 3 kviste bredbladet persille, frisk
- 1 skive brød, daggammelt
- ¼ tsk muskatnød, stødt
- ¼ tsk røget paprika, stødt
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 1 æg, stort
- 1 spsk olivenolie til stegning
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 277 kcal / 1163 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lun kylling- og kartoffelsalat
55min
Grøntsagsfrittata
Žádné hodnocení
Små broccolitærter med bacon
Žádné hodnocení
Lun linsesalat med bær og spinat
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avocadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Žádné hodnocení
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Žádné hodnocení
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Žádné hodnocení