Lun linsesalat med bær og spinat
TM6 TM5

Lun linsesalat med bær og spinat

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • ½ bundt persille, frisk
  • 1500 g vand
  • 1 tsk med top grøntsagsbouillon
    nebo 1 terning grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 200 g hele røde linser, tørrede
  • 1 skalotteløg
  • 60 g olivenolie
  • 1 fennikel i tynde strimler (ca. 300 g)
  • 20 g rødvinseddike
  • 50 g solbærsyltetøj
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber, stødt
  • 50 g babyspinat, frisk
  • 120 g solbær, friske
  • 150 g fetaost smuldret

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
469 kcal / 1967 kJ
Protein
20 g
Tuk
25 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
13 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše