Focaccia med basilikumpesto, mozzarella og friske tomater.

Focaccia med basilikumpesto, mozzarella og friske tomater.

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
12 stykker

Suroviny

Focaccia
  • olivenolie til at smøre med
  • vand koldt
    380 g
  • gær
    10 g
  • hvedemel 10% proteinindhold
    500 g
  • salt plus ekstra til at krydre med
    1 teske
Basilikumpesto
  • parmesanost skåret i mindre stykker (2 cm)
    20 g
  • pinjekerne
    20 g
    20 g mandler
  • fed hvidløg
    ½
  • basilikumblade
    80 g
  • ekstra jomfruolivenolie efter smag
    60 g
  • salt til at krydre med
    1 - 2 knivspids
  • tomat skåret i skiver (7-8 mm)
    1 - 2
  • mozzarella skåret i skiver (5-6 mm)
    300 g
  • oregano, tørret
    1 tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 12 stykker

Sodík 3747 mg
Protein 136 g
Kalorie 16782 kJ / 4011 kcal
Tuk 202 g
Vláknina 21 g
Nasycený tuk 60 g
Sacharidy 410 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše