Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
- 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic clove
- olive oil, to drizzle and rub
- 910 gram beef flank steak
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- ½ teaspoon salt
Red Pepper Sauce
- 115 g olive oil
- ½ teaspoon salt, to taste
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 461 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Chocolate ice cream
12 Std.
Fish and Chips
30 Min
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
Žádné hodnocení
Meat Stock Paste
Žádné hodnocení
Hash Brown Potato Cake
Žádné hodnocení
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Steamed Trout
20min
Beef Stroganoff
1h
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.
Pork Tortas
2 Std. 20 Min