Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
- 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic clove
- olive oil, to drizzle and rub
- 910 gram beef flank steak
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- ½ teaspoon salt
Red Pepper Sauce
- 115 g olive oil
- ½ teaspoon salt, to taste
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 461 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Skin Glow Detox Juice
Žádné hodnocení
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Žádné hodnocení
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Chicken and Pork Adobo
40min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Salt Cod Gratin
50 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min