Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
- 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic clove
- olive oil, to drizzle and rub
- 910 gram beef flank steak
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- ½ teaspoon salt
Red Pepper Sauce
- 115 g olive oil
- ½ teaspoon salt, to taste
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 461 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Stir Fried French Beans
15min
Lamb with Rosemary Potatoes
Žádné hodnocení
BBQ Seasoning
Žádné hodnocení
French Toast Waffles
30 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20 min
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Žádné hodnocení
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1h 30min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55min
Honey BBQ Chicken
1h 25min