Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 albumi
- 30 g di burro
- 200 g di farina tipo 00
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di grappa
- olio di arachidi
- zucchero a velo
- confettura di mirtilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1600.8 kJ / 382.5 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 82.6 mg
Alternativní recepty
Polenta
1u.
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Làciàditt (Frittelle dolci)
1h 40min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Ravioli alla valtellinese
1u. 45min
Crespelle alla valdostana
2u.
Torta russa di Verona
2u.
Canederli allo speck
2sa 40 dk
Salsa bolzanina
15min
Strangolapreti alla trentina
4h
Buchteln alla confettura di prugne
4u. 10min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30 min