Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 albumi
- 30 g di burro
- 200 g di farina tipo 00
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di grappa
- olio di arachidi
- zucchero a velo
- confettura di mirtilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1600.8 kJ / 382.5 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 82.6 mg
Alternativní recepty
Spatzle agli spinaci
1h
Canederli al formaggio
1h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Canederli allo speck
2h 40min
Salsa bolzanina
15 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Strudel viennese scomposto
2u. 5min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Tortelli di patate parmensi
1 godz. 30 min
Gnocco fritto
1h 5min