Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di pomodori datterino a metà
- 250 g di pasta secca corta tipo tubettini
- 100 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di mozzarella di bufala, scolata dal siero e a pezzi
- 100 g di scamorza a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2186.1 kJ / 522.5 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 576.3 mg
Alternativní recepty
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Pasta feta e pomodorini
30min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30min
Vermicelli di scammaro
30min
Pasta caprese
20min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Lasagne all'amatriciana
2 Std.
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min