Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano, media stagionatura, a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 600 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 700 - 800 g di passata di pomodoro
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche miste secche
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 250 g di pasta secca lunga, tipo spaghetti (non troppo grossi)
- 150 g di peperone rosso, pulito e a fette
- 100 g di salame a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2644.7 kJ / 632.1 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 42.1 g
- Nasycený tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 674.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti alla checca
40 Min
Polpette di grano saraceno e verdure
2 Std.
Pizza di patate dolci
1 Std. 5 Min
Wraps con verdure e crema alle erbe (TM6)
45 Min
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Frittelle di patate con Affettatutto Bimby®
35 Min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 Min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 Min
Polpettine dolci di semolino
40 Min
Rigatoni con salsa ai peperoni
30 Min
Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Risotto alla carbonara
2 Std.