Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano, media stagionatura, a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 600 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 700 - 800 g di passata di pomodoro
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche miste secche
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 250 g di pasta secca lunga, tipo spaghetti (non troppo grossi)
- 150 g di peperone rosso, pulito e a fette
- 100 g di salame a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2644.7 kJ / 632.1 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 42.1 g
- Nasycený tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 674.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza di patate dolci
1h 5min
Muffin cheesecake al Varoma
40min
Sformato di verdure e formaggio
45min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30min
Pizzoccheri bianchi
55min
Barchette feta e bietole
2h
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Patate gratinate al formaggio
2h
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Pasta alla carcerata
30min
Pasta alla ionica
30min