Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1500 g di polpo fresco a pezzi (4 cm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di spaghetti spezzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1709 kJ / 409 kcal
- Protein
- 44.38 g
- Sacharidy
- 32.69 g
- Tuk
- 11.18 g
- Vláknina
- 2.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 Min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Fusilli risottati alle seppie
40 Min
Polpetti affogati
45 min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min