Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1500 g di polpo fresco a pezzi (4 cm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di spaghetti spezzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1709 kJ / 409 kcal
- Protein
- 44.38 g
- Sacharidy
- 32.69 g
- Tuk
- 11.18 g
- Vláknina
- 2.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpetti affogati
45 Min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Fusilli alle cozze piccanti
Žádné hodnocení
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 Std.
Cachupa de peixe
50 min
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min