Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1500 g di polpo fresco a pezzi (4 cm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di spaghetti spezzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1709 kJ / 409 kcal
- Protein
- 44.38 g
- Sacharidy
- 32.69 g
- Tuk
- 11.18 g
- Vláknina
- 2.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari cipolle e patate
50 Min
Polpetti affogati
45 Min
Calamari alla napoletana
40min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Penne al sugo di calamari
40min
Polpetti affogati
45 Min
Spaghetti al polpo
1 godz. 10 min
Anelli di totano in umido
30min
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Žádné hodnocení
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Risotto al nero di seppia
35min