
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di aragosta a pezzi (3 cm circa) (vedere consigli)
- 150 g di vino bianco secco
- 400 g di pomodori pelati
- 1 pizzico di timo secco (volitelně)
- 1 pizzico di origano secco (volitelně)
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 4 fette di pane tostato a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 238 kcal / 996 kJ
- Protein
- 11.7 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Calulu di pesce
50min
Granchio ripieno
1hod. 10min
Noodles con agnello e verdure
30min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Linguine al nero di seppia
45min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Brodetto ricco con crostoni
1hod.
Zuppa di vongole e uova
40min
Risotto al nero di seppia
35min
Coniglio alla siciliana
1hod. 20min