Zuppa di aragosta

Zuppa di aragosta

5.0 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 80 g di cipolla in quarti
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 1 peperoncino rosso (volitelně) secco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di aragosta a pezzi (3 cm circa) (vedere consigli)
  • 150 g di vino bianco secco
  • 400 g di pomodori pelati
  • 1 pizzico di timo secco (volitelně)
  • 1 pizzico di origano secco (volitelně)
  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 4 fette di pane tostato a tocchetti

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 11.7 g
Kalorie 996 kJ / 238 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 29.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...