
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di aragosta a pezzi (3 cm circa) (vedere consigli)
- 150 g di vino bianco secco
- 400 g di pomodori pelati
- 1 pizzico di timo secco (volitelně)
- 1 pizzico di origano secco (volitelně)
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 4 fette di pane tostato a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 238 kcal / 996 kJ
- Protein
- 11.7 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamberi in salsa cocktail
10min
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1hod. 15min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1hod. 10min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Fumetto di gamberi speziato
35min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Linguine al nero di seppia
45min
Crema di scampi
1hod. 30min
Pappardelle con con gamberi e funghi in salsa di foie gras
Žádné hodnocení
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min