Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di aragosta a pezzi (3 cm circa) (vedere consigli)
- 150 g di vino bianco secco
- 400 g di pomodori pelati
- 1 pizzico di timo secco (volitelně)
- 1 pizzico di origano secco (volitelně)
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 4 fette di pane, tostato a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1 godz.
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Insalata di polpo e zucchine
1 godz.
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Guazzetto di fasolari e fave
1 godz. 50 min
Cozze allo zafferano
55min
Insalata di riso, polpo e limone
1 godz. 30 min
Polpo agli agrumi
1 godz.
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Cozze al vino bianco
40 min
Insalata fredda di polpo e patate
50min