Vermicelli di scammaro

Vermicelli di scammaro

4.7 75 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
2 porzioni

Suroviny

  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di acciughe sott'olio sgocciolate
    15 g
  • di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
    20 g
  • di olive denocciolate preferibilmente di Gaeta
    20 g
  • di capperi sotto sale sciacquati
    10 g
  • di pinoli sgusciati
    10 g
  • di pasta secca tipo vermicelli
    200 g
  • di pangrattato
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 861 kcal / 3602.4 kJ
Protein 24.3 g
Tuk 44.6 g
Sacharidy 91.7 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sodík 1436.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...