Vermicelli di scammaro

Vermicelli di scammaro

4.7 77 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porzioni

Suroviny

  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 15 g di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 20 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
  • 20 g di olive denocciolate preferibilmente di Gaeta
  • 10 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 10 g di pinoli sgusciati
  • 200 g di pasta secca tipo vermicelli
  • 20 g di pangrattato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1436.5 mg
Protein 24.3 g
Kalorie 3602.4 kJ / 861 kcal
Tuk 44.6 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 91.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...