Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di olive denocciolate, preferibilmente di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 g di pinoli sgusciati
- 200 g di pasta secca tipo vermicelli
- 20 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3602.4 kJ / 861 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 91.7 g
- Tuk
- 44.6 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1436.5 mg
Alternativní recepty
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Vermicelli aglio e olio
25 Min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40 Min
Pasta caprese
20 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Tubettini alla maiorese
55 Min
Crostini di pane con tapenade
25 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min