Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di olive denocciolate, preferibilmente di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 g di pinoli sgusciati
- 200 g di pasta secca tipo vermicelli
- 20 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3602.4 kJ / 861 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 91.7 g
- Tuk
- 44.6 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1436.5 mg
Alternativní recepty
Penne alla puttanesca
35min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Tubettini alla maiorese
55min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5 min