Pasta al pesto di prezzemolo

Pasta al pesto di prezzemolo

3.3 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • ½ spicchio di aglio (volitelně) senz'anima
  • 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 320 g di pasta secca corta

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 80.9 mg
Protein 13.4 g
Kalorie 2057.3 kJ / 491.8 kcal
Tuk 22.2 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 63.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...