Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 g di pasta secca corta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2057.3 kJ / 491.8 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 22.2 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 80.9 mg
Alternativní recepty
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Insalata di fragole e burrata con pesto di basilico
20 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 godz. 30 min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 min
Trofie al pesto (vegan)
1 godz. 30 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min
Linguine allo sgombro
30 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min