Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 g di pasta secca corta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2057.3 kJ / 491.8 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 22.2 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 80.9 mg
Alternativní recepty
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Pasta panna e salmone
30min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1h 30min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Pappardelle alla papalina
30min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35min
Pasta con pesto di carciofi
30min
Risotto alla lattuga
30min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min