
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di riso a chicco tondo
- 100 g di salsiccia cinese (vedere consigli), a pezzi
- 50 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- 70 - 100 g di speck a cubetti
- 10 g di salsa di soia chiara
- 5 g di salsa di soia, nera
- 360 g di acqua
- 5 g di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale
-
¼
di cucchiaino di pepe bianco macinato
nebo ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato - cipollotto tritato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 491 kcal / 2054.5 kJ
- Protein
- 14.2 g
- Tuk
- 17.8 g
- Sacharidy
- 71.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Sodík
- 796.4 mg
Alternativní recepty
Riso in cagnone
45min
Spezzatino di vitello con peperoni rossi e patate
2h
Manzo insaporito con asparagi
30min
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30min
Riso con manzo e broccoli
50min
Katsu curry
1h 30min
Muffin cheesecake ai mirtilli vegan
1h 30min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Gyros veloci di maiale con tzatziki
2h 30min
Ceci al pomodoro
40min