Sous-vide Aubergine med Miso

Sous-vide Aubergine med Miso

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 50min.
4 porsjoner

Suroviny

  • hvit miso (eller shiro miso)
    90 g
  • mirin
    40 g
  • sake
    35 g
    vann
  • sukker
    30 g
  • sesamolje
    1 ½ ts
  • havsalt
    2 klyper
  • aubergine delt i skiver (2 cm), deretter delt i biter (3 cm)
    360 g
  • vann (ca.), pass å at posene er helt dekket med vann (se tips)
    1600 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • sesamfrø, ristede
    1 ss
  • vårløk delt i diagonale skiver
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 670 mg
Protein 4 g
Kalorie 654 kJ / 156 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše