Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Arborio (cottura 16 min.)
- 70 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 120 g di passata di pomodoro
- sale, a piacere (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1733.4 kJ / 414.3 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 272 mg
Alternativní recepty
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Risotto al pomodoro con basilico
30 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto zafferano e speck
35min
Pasta tonno e olive
35min
Risotto al parmigiano
25min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min