Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Arborio (cottura 16 min.)
- 70 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 120 g di passata di pomodoro
- sale, a piacere (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1733.4 kJ / 414.3 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 272 mg
Alternativní recepty
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min
Pasta tonno e olive
35min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Pasta al pomodoro
55 Min
Riso al pomodoro
30 Min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto alla carbonara
2h
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Spaghetti pomodoro e speck
35min