Risotto al pomodoro

Risotto al pomodoro

4.1 617 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto tipo Carnaroli o Arborio (cottura 17-18 minuti)
  • 70 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 120 g di passata di pomodoro
  • sale (volitelně) a piacere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 272 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1733.4 kJ / 414.3 kcal
Tuk 10.3 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 66.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...