Hindbær- og havregrynskage

Hindbær- og havregrynskage

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
9 portioner

Suroviny

  • smør til at smøre med
  • hvedemel til at drysse med
  • fuldkornsmel
    50 g
  • havregryn
    75 g
  • sukker, hvid efter smag (se tip)
    75 - 125 g
  • bagepulver
    2 teske
  • havsalt
    ¼ teske
  • skummetmælk
    170 g
  • yoghurt naturel
    50 g
  • æg stort
    1
  • majsmel
    2 spsk
  • hindbær
    175 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5.7 g
Kalorie 844 kJ / 199 kcal
Tuk 2.8 g
Sacharidy 36.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše