Gulerødder i sursød-lage

Gulerødder i sursød-lage

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
600 g

Suroviny

  • fed hvidløg
    2
  • ingefær skåret i skiver (2 mm)
    15 g
  • sukker
    100 g
    100 g farin
  • eddike
    100 g
  • olivenolie
    50 g
  • løg skåret i både
    100 g
  • gulerødder skåret i skiver (3 mm)
    220 g
  • salt
    1 tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 600 g

Sodík 1374 mg
Protein 4 g
Kalorie 4175.6 kJ / 998 kcal
Tuk 51 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 135 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše