
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 fed hvidløg
- 15 g ingefær skåret i skiver (2 mm)
-
100
g sukker
nebo 100 g farin - 100 g eddike
- 50 g olivenolie
- 100 g løg skåret i både
- 220 g gulerødder skåret i skiver (3 mm)
- 1 tsk salt
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 998 kcal / 4175.6 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 51 g
- Sacharidy
- 135 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1374 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gluten- og kernefrie boller
Nessuna valutazione
Cremede champignoner
Nessuna valutazione
Karry-rejer (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Falafel-vafler
Nessuna valutazione
Ris salat med grøntsager
Nessuna valutazione
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Nessuna valutazione
Bulgurhvede
Nessuna valutazione
Asparges med citronkapers
Nessuna valutazione
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Nessuna valutazione
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Nessuna valutazione
Pimento dip
Nessuna valutazione
Taramasalata
Nessuna valutazione