Zařízení & příslušenství
Gulerødder i sursød-lage
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
600 g
Suroviny
-
fed hvidløg2
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)15 g
-
100 g farinsukker100 g
-
eddike100 g
-
olivenolie50 g
-
løg skåret i både100 g
-
gulerødder skåret i skiver (3 mm)220 g
-
salt1 tsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 600 g
Sodík
1374 mg
Protein
4 g
Kalorie
4175.6 kJ /
998 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
135 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
November
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cremede champignoner
Žádné hodnocení
Blomkålsris
10min.
Karry-rejer (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Falafel-vafler
Žádné hodnocení
Ris salat med grøntsager
Žádné hodnocení
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Žádné hodnocení
Bulgurhvede
Žádné hodnocení
Tostadas med kylling og raja
40min.
Asparges med citronkapers
Žádné hodnocení
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Žádné hodnocení
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Žádné hodnocení
Pimento dip
Žádné hodnocení