Gulerødder i sursød-lage
TM6 TM5 TM31

Gulerødder i sursød-lage

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 2 fed hvidløg
  • 15 g ingefær skåret i skiver (2 mm)
  • 100 g sukker
    nebo 100 g farin
  • 100 g eddike
  • 50 g olivenolie
  • 100 g løg skåret i både
  • 220 g gulerødder skåret i skiver (3 mm)
  • 1 tsk salt

Nutriční hodnoty
na 600 g
Kalorie
998 kcal / 4175.6 kJ
Protein
4 g
Tuk
51 g
Sacharidy
135 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
7 g
Sodík
1374 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše