Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chantilly pistacjowe
-
2
listki żelatyny (1,7 g każdy)
nebo 1 ½ łyżeczki żelatyny w proszku, rozpuszczone w 40 g wody - woda, do namoczenia żelatyny
- 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 80 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 60 g pasty pistacjowej (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 8847 kJ / 2113 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 179 g
- Nasycený tuk
- 94 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 2614 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ptysie z kruszonką, nadzieniem malinowym i kremem z białej czekolady
6 Std. 10 Min
Brownie z kremem pistacjowym i kakaową glazurą
3 Std. 20 Min
Ganache pistacjowy
5h 30 min.
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15min
Crème brûlée
2hod. 30min
Krem angielski (Crème anglaise)
2 Std. 25 Min
Mini Paris-Brest
10 Std. 40 Min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40min
Wegański żel owocowy
1 Std. 15 Min
Sos béarnaise
20min
Sos berneński
15min
Waniliowo-malinowe lody na skyrze (low fat + low carb)
11 godz. 30 min