Pistacjowe chantilly

Pistacjowe chantilly

4.9 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 40min.
583 g

Suroviny

Chantilly pistacjowe
  • 2 listki żelatyny (1,7 g każdy)
    1 ½ łyżeczki żelatyny w proszku, rozpuszczone w 40 g wody
  • woda do namoczenia żelatyny
  • 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 80 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 60 g pasty pistacjowej (patrz wskazówka)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 583 g

Sodík 232.4 mg
Protein 28.7 g
Kalorie 9045 kJ / 2161.8 kcal
Tuk 200.9 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 110.9 g
Sacharidy 75.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...