Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)

Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
6 doses

Suroviny

Presunto
  • Azeite q.b. p/ untar
  • pão duro cortado em pedaços (3 cm aprox.)
    100 g
  • mostarda
    50 g
  • açúcar amarelo
    20 g
    20 g mel
  • sal
    1 - 2 pitadas de
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de
  • cravinho em pó
    2 - 3 pitadas de
  • pernil de porco s/ osso pré-cozinhado
    1000 g
Puré de cenoura
  • água
    1000 g
  • arroz, grão curto
    150 g
  • cenoura cortada em pedaços (2 cm aprox.)
    500 g
  • natas
    200 g
  • açúcar amarelo
    1 c. sopa de
  • ovo
    1
  • sal
    1 c. chá de
  • noz-moscada
    1 - 2 pitadas de
  • gengibre seco em pó
    1 - 2 pitadas de
  • pimenta
    1 - 2 pitadas de
  • manteiga cortada em pedaços
    30 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 762.4 mg
Protein 39.6 g
Kalorie 2865.5 kJ / 684.9 kcal
Tuk 39.9 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 17.3 g
Sacharidy 42.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...