Kompatibilní verze
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Presunto
- Azeite q.b. p/ untar
- 100 g pão duro cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 50 g mostarda
-
20
g açúcar amarelo
nebo 20 g mel - 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 2 - 3 pitadas de cravinho em pó
- 1000 g pernil de porco s/ osso, pré-cozinhado
Puré de cenoura
- 1000 g água
- 150 g arroz, grão curto
- 500 g cenoura cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 200 g natas
- 1 c. sopa de açúcar amarelo
- 1 ovo
- 1 c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de noz-moscada
- 1 - 2 pitadas de gengibre seco em pó
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- 30 g manteiga cortada em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2865.5 kJ / 684.9 kcal
- Protein
- 39.6 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 39.9 g
- Nasycený tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 762.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM6
Žádné hodnocení
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1 Std.
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1h 45min
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1 Std. 40 Min
Vazia no forno com molho picante
4h 20min
Mini pizas a vapor
1 Std.
Pão com caril de frango nyonya
2 Std. 45 Min
Hornazo
2 godz. 15 min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Feijoada tradicional
13h 25min
Tortinhas de requeijão com amêndoa
Žádné hodnocení
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12h