Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g maçã c/ casca, s/ caroços, cortada em quartos ou oitavos que caibam no bocal da mandolina Bimby®
- 500 g couve roxa s/ a parte mais rija do centro, cortada em 3-4 cunhas (quartos ou oitavos) que caibam no bocal da mandolina Bimby®
- 60 g cebola
- 40 g manteiga
- 1 folha de louro, seca
- 30 g vinagre de vinho tinto
- 30 g açúcar
- ½ c. chá de sal
- 150 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 100 g vinho tinto
- 2 bagas de zimbro
- 50 g geleia de groselha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 954.4 kJ / 228.1 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 34.6 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 333.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min
Couve roxa com maçã - TM5
1 Std. 15 Min
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
30 Min
Massa fresca de lentilhas com caril de legumes
1h 30min
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45 Min
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1h 30min
Ovos coreanos marinados
30 Min
Ovos verdes de codorniz
1 Std. 10 Min
Sopa fria de alperce, pepino e hortelã
10 Min
Sopa de feijão-verde
1 Std. 10 Min
Salada de cenoura ralada - TM6
10 Min
Creme de curgete e manjericão
25 Min