Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Borrego e especiarias
- 5 g salsa, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 5 c. sopa de ras el hanout (ver dica)
- 2 tiras de casca de limão
- 2 c. chá de sal
- 60 g azeite
- 1 perna de borrego s/ osso (1500-2000 g aprox.)
Molho de iogurte
- 10 g hortelã, só as folhas
- 340 g iogurte grego s/ açúcar
- 1 - 2 c. chá de ras el hanout
- 60 g mel
Cuscuz
- 395 g cuscuz
- 4 tiras de casca de limão
- 10 g hortelã, só as folhas
- 510 g caldo de galinha líquido
- 20 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 60 g pinhão torrado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 5126.8 kJ / 1225.3 kcal
- Protein
- 86.2 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Tuk
- 71.8 g
- Nasycený tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1366.7 mg
Alternativní recepty
Massa de tomate seco e tempeh
30 Min
Quinoa com curcuma e frango com molho de pimentos e tomate
1h
Burrito bibimbap
45min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50 Min
Salada com molho caesar vegan
40min
Noodles de arroz com tiras de porco e legumes
30 Min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 Min
Ramen vegetariano
1h 30min
Camarão salteado em molho de coco caramelizado
25 Min
Ramen coreano com tofu
50 Min
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
1h 30min
Gozleme (pão turco de frigideira recheado)
1h 40min