Fondue de abóbora com camarão

Fondue de abóbora com camarão

4.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 doses

Suroviny

  • abóboras Hokkaido pequenas (350-400 g cada) (ver dica)
    4
  • maionese
    100 - 200 g
  • queijo Emmental cortado em pedaços (2-3 cm)
    200 g
  • queijo manchego cortado em pedaços (2-3 cm)
    200 g
  • cebolo (spring onion) só a parte branca, cortado em pedaços
    200 g
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • camarões pequenos s/ casca
    20
  • azeite p/ saltear
    1 c. chá de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1105.8 mg
Protein 34.1 g
Kalorie 4167 kJ / 995.9 kcal
Tuk 69.1 g
Vláknina 11.3 g
Nasycený tuk 23.9 g
Sacharidy 67.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...