Fondue de abóbora com camarão
TM6 TM5 TM31

Fondue de abóbora com camarão

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 4 abóboras Hokkaido pequenas (350-400 g cada) (ver dica)
  • 100 - 200 g maionese
  • 200 g queijo Emmental cortado em pedaços (2-3 cm)
  • 200 g queijo manchego cortado em pedaços (2-3 cm)
  • 200 g cebolo (spring onion), só a parte branca, cortado em pedaços
  • 1 pitada de pimenta preta
  • 20 camarões pequenos s/ casca
  • 1 c. chá de azeite p/ saltear

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
4167 kJ / 995.9 kcal
Protein
34.1 g
Sacharidy
67.5 g
Tuk
69.1 g
Nasycený tuk
23.9 g
Vláknina
11.3 g
Sodík
1105.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty