Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata

Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata

4.5 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
4 doses

Suroviny

  • salsa só as folhas
    3 pés de
  • coentros só as folhas
    3 pés de
  • chalota
    25 g
  • estragão só as folhas
    1 pé de
  • filetes de bacalhau fresco s/ pele
    350 g
  • sal
    4 pitadas de
  • pimenta
    4 pitadas de
  • natas
    20 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
    30 g
    1 c. chá de ácido ascórbico em pó
  • água
    600 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
    800 g
  • manteiga
    50 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 717.5 mg
Protein 21.3 g
Kalorie 1472 kJ / 350.3 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 34.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...