
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 pés de salsa só as folhas
- 3 pés de coentros só as folhas
- 25 g chalota
- 1 pé de estragão só as folhas
- 350 g filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 4 pitadas de sal
- 4 pitadas de pimenta
- 20 g natas
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 600 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 350.3 kcal / 1472 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Sodík
- 717.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocktail de Prosecco e mirtilos e canapés de camarão
Žádné hodnocení
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
2hod. 45min
Cebola caramelizada
40min
Rabo de boi
16hod.
Bochechas de porco lento
16hod.
Salmão com funcho e salada de maçã
1hod. 20min
Chutney de cebola roxa
24hod.
Salmão com tomate e molho amarelo
1hod.
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3hod. 55min
Cheesecake desconstruído com morangos
4hod. 25min
Porco agridoce com legumes
1hod. 20min
Carne guisada desfiada com massa
6hod. 20min