Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 3 pés de coentros, só as folhas
- 25 g chalota
- 1 pé de estragão, só as folhas
- 350 g filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 4 pitadas de sal
- 4 pitadas de pimenta
- 20 g natas
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 600 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1472 kJ / 350.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 717.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porco agridoce com legumes
1h 20 phút
Chutney de cebola roxa
24h
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3h 30min
Pasta de grão de bico (homus)
40 λεπτ.
Chutney de cebola roxa
24h
Salmão com funcho e salada de maçã
1h 20 phút
Rabo de boi
16h
Dip de alcaparras e azeite
5 Min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 Min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2h 10 min
Bowl de salmão e arroz
30 Min
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
1h 35min