Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 3 pés de coentros, só as folhas
- 25 g chalota
- 1 pé de estragão, só as folhas
- 350 g filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 4 pitadas de sal
- 4 pitadas de pimenta
- 20 g natas
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 600 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1472 kJ / 350.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 717.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetes de truta a vapor com puré de brócolos
40 Min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1u. 40min
Couve à mineira
20min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2 Std. 10 Min
Tarte de carne com cerveja
1u. 40min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min
Fumet de camarão
15min
Filés de Rodovalho com legumes
1 Std. 15 Min
Salmão em molho de cogumelo com batatas
50 Min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3 Std. 55 Min
Moqueca de peixe e farofa
50 Min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45min