
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 batang serai segar bagian putih saja, dimemarkan
- 40 g lengkuas segar iris tebal
- 10 daun jeruk purut dimemarkan
- 10 cabai rawit dimemarkan
- 100 g jamur merang segar atau kalengan, iris-iris
- 100 g nam prik pao (pasta cabai Thailand)
- 120 g tomat (berkisar 1 tomat), potong wedges
- 1200 g kaldu udang (lihat tips)
- 400 g udang (berkisar 10-12 udang), dengan kepala dan kulit, kotoran hitam di punggung udang dibuang
- 200 g cumi-cumi dibersihkan, dipotong cincin (0.5 cm)
- 4 sdt kecap ikan
- 60 g sari jeruk nipis
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 222 kcal / 928.8 kJ
- Protein
- 17.6 g
- Tuk
- 6.7 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení
Sup Ayam Janek
Žádné hodnocení