Zařízení & příslušenství
Vleesbouillonpasta
Příprava 20min.
Celkový 45min.
1 pot
Suroviny
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pot
Protein
59 g
Kalorie
2754 kJ /
658 kcal
Tuk
38 g
Vláknina
7.3 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Het basiskookboek
174 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Romige aspergesoep
25min.
Gewone yoghurt
14hod.
Kippenbouillonpasta
45min.
Groentenbouillonpasta
45min.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Skelethoofden
5hod.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min.
Soja yoghurt
12hod. 15min.
Pâté in korst
10hod.
Rode uiensoep met gehaktballen
40min.
Tomatenketchup
1hod. 15min.
Romige champignonsoep
20min.