
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm)
- 400 g groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)
- 1 - 1 ¼ tl zout
- 350 g melk
- 30 g ongezouten boter
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 248 kcal / 1041 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rijstpudding
1hod.
Chocolademousse
3hod. 20min
Appelmoes
20min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Groentensoep
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Courgetteomelet
40min