
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g Gruyère kaas in stukken
nebo 200 g Cheddar kaas in stukken - 500 g water
- 1 bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes
- 50 g bloem
- 40 g boter
- 500 g melk
- ½ tl zout volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen witte peper volgens smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 305 kcal / 1273 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Chocolademousse
3hod. 20min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min
Gekookte eieren
20min
Alpengratin
50min
200 g prei fruiten
20min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1hod. 10min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1hod. 25min