Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g Gruyère kaas, in stukken
nebo 200 g Cheddar kaas, in stukken - 500 g water
- 1 bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes
- 50 g bloem
- 40 g boter
- 500 g melk
- ½ tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen witte peper, volgens smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
200 g prei fruiten
20min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Gehaktbrood
1u. 20min
Lasagne bolognese
2h 30min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Erwten met ham
25min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45 min