Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g Gruyère kaas, in stukken
nebo 200 g Cheddar kaas, in stukken - 500 g water
- 1 bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes
- 50 g bloem
- 40 g boter
- 500 g melk
- ½ tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen witte peper, volgens smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45 Min
Bechamelsaus
15min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
200 g prei fruiten
20 分钟
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Bechamelsaus
15min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min