Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g Gruyère kaas, in stukken
nebo 200 g Cheddar kaas, in stukken - 500 g water
- 1 bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes
- 50 g bloem
- 40 g boter
- 500 g melk
- ½ tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen witte peper, volgens smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Appelmoes
20min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Pastasalade met groenten
1h
Aardappelpuree
45min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Appelcake
1h
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Met honing geglazuurde wortelen
30min