Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre

Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre

4.8 282 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porciones

Suroviny

  • de agua
    1200 g
  • de sal
    1 ½ cdita
  • de arroz jazmín
    200 g
    200 g de arroz basmati
  • filetes de salmón fresco, sin piel ni huesos (aprox. 100-150 g cada uno)
    4
  • sal para sazonar
  • de jengibre en polvo
    2 cdita
  • de pimienta negra molida
    4 pizcas
  • de chícharos
    200 g
  • de jengibre pelado y en rebanadas (2 mm)
    10 g
  • de miel de abeja
    80 g
  • de salsa de soya
    30 g
  • de ajo en polvo
    ½ cdita
  • de hojuelas de chile seco
    1 - 2 pizcas
  • de cebolla cambray en rebanadas finas
    10 g
  • de ajonjolí tostado
    1 cdita

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 1103.8 kcal / 4618.3 kJ
Protein 86.8 g
Tuk 54 g
Sacharidy 62.5 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 12.5 g
Sodík 1536.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...