
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g persilleblade, friske
- 1 fed hvidløg
- 200 g løg kvarte
- 30 g smør skåret i tern
- 600 g svampe, friske skåret i skiver (5 mm)
- 20 g tomatpure
- 40 g hvidvin
- 80 g kogevand, fra grøntsager
- 1 ½ tsk dijon sennep
- 1 tsk havsalt til at smage til med
- 10 - 20 g citronsaft til at smage til med
- 100 g fløde, cirka 48 %
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 218 kcal / 910 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 19.3 g
- Sacharidy
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burgere med rødbede og halloumi
Nessuna valutazione
Bulgursalat med rucola, fersken og avocado
Nessuna valutazione
Kartoffelpandekager
45min
Linsebolognese
35min
Svampebolognese med courgette-nudler
Nessuna valutazione
Græskartærte
Nessuna valutazione
Tortilla med courgette og falafler
Nessuna valutazione
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nessuna valutazione
Spicy aubergine med bulgur
Nessuna valutazione
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Nessuna valutazione
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Nessuna valutazione
Vegetarlasagne
Nessuna valutazione