
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g persilleblade, friske
- 1 fed hvidløg
- 200 g løg kvarte
- 30 g smør skåret i tern
- 600 g svampe, friske skåret i skiver (5 mm)
- 20 g tomatpure
- 40 g hvidvin
- 80 g kogevand, fra grøntsager
- 1 ½ tsk dijon sennep
- 1 tsk havsalt til at smage til med
- 10 - 20 g citronsaft til at smage til med
- 100 g fløde, cirka 48 %
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 218 kcal / 910 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 19.3 g
- Sacharidy
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burgere med rødbede og halloumi
Keine Bewertungen
Bulgursalat med rucola, fersken og avocado
Keine Bewertungen
Kartoffelpandekager
45 Min
Linsebolognese
35 Min
Svampebolognese med courgette-nudler
Keine Bewertungen
Græskartærte
Keine Bewertungen
Tortilla med courgette og falafler
Keine Bewertungen
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Keine Bewertungen
Spicy aubergine med bulgur
Keine Bewertungen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Keine Bewertungen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen