Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blomkålsboller
-
150
g cheddar, skåret i mindre stykker
nebo 150 g ost, edam, skåret i mindre stykker - 500 g vand
- 300 g blomkålsbuketter (3-4 cm)
- 60 g løg, skåret i halve
- 6 kviste persille, frisk, kun blade
- 100 g rasp, til at drysse med
- 1 æg
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- vegetabilsk olie, til stegning
Tomatsauce
- 1 rød chilli, frisk
- 20 g selleristilk, skåret i mindre stykker
- 60 g løg, halveret
- 100 g bacon i tern
- 30 g olivenolie
- 400 g hakkede tomater
- 1 laurbærblad, tørret
- 1 - 2 knivspids salt
- 1 - 2 knivspids sort peber, stødt
- 200 g kyllingepølser, tilberedte, skåret i skiver (1,5 cm)
- persilleblade, friske, til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2594.2 kJ / 620 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 43.1 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 1858.2 mg