
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kødboller
- 40 g brød friskt eller daggammelt, skåret i mindre stykker
- 80 g mælk
- 6 - 12 kviste bredbladet persille, frisk kun bladene
- 1 fed hvidløg (volitelně)
- 400 g hakket oksekød
- 2 æg
- ½ tsk salt
- 1 knivspids sort peber, stødt
- olie til smøring
Tomatsauce
- 1 fed hvidløg
- 50 - 80 g løg skåret i halve
- 20 g ekstra jomfruolivenolie
- 600 g hakkede tomater fra dåse
- 1 tsk salt
- 1 knivspids sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 359 kcal / 1507 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Kylling med peberfrugt og ris
1hod.
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Kylling med honning og blomkålspuré
Žádné hodnocení
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Žádné hodnocení