Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g vand
- 500 g blomkålsbuketter (3-4 cm)
- 1 - 2 knivspids salt
- 1 - 2 knivspids sort peber, stødt
- 30 g skalotteløg, skåret i halve
- 2 fed hvidløg
- 30 g olivenolie
- 600 g hakket oksekød
- 200 g tomat, skåret i mindre stykker (3 cm)
- 1 tsk salt
- ½ tsk timian, tørret
- ½ tsk basilikum, tørret
- ½ tsk chilipulver
- 1 tsk oregano, tørret
- 80 g tomatpure
- 60 g fløde
- 250 g mozzarella, skåret i mindre stykker
- 4 kviste timian, frisk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2075.5 kJ / 496.1 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 38.5 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 805.5 mg