Zařízení & příslušenství
Blomkål og hakket oksekød i fad
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portioner
Suroviny
-
vand500 g
-
blomkålsbuketter (3-4 cm)500 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
skalotteløg skåret i halve30 g
-
fed hvidløg2
-
olivenolie30 g
-
hakket oksekød600 g
-
tomat skåret i mindre stykker (3 cm)200 g
-
salt1 tsk
-
timian, tørret½ tsk
-
basilikum, tørret½ tsk
-
chilipulver½ tsk
-
oregano, tørret1 tsk
-
tomatpure80 g
-
fløde60 g
-
mozzarella skåret i mindre stykker250 g
-
timian, frisk4 kviste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
805.5 mg
Protein
29.1 g
Kalorie
2075.5 kJ /
496.1 kcal
Tuk
38.5 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
16.2 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sunde middagsretter
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kylling teriyaki
20min.
Kødboller med tomatsauce
45min.
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Kylling med honning og blomkålspuré
50min.
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Chiang Mai nudler
25min.
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Žádné hodnocení