Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, coupée en deux
- 700 g de chair de melon, coupée en morceaux et un peu, coupée en brunoise, pour la finition
- 10 abricots frais, coupés en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 80 g de feta, coupée en morceaux et un peu pour la finition
- 20 g d'huile d'olive
- 6 feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 696.2 kJ / 166 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 331.2 mg
Alternativní recepty
Tartare de champignons
35min
Gaspacho concombre-feta
10min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10min
Soupe froide pomme-betterave
30min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20min
Gaspacho de melon
10min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Houmous au pesto et aux tomates séchées
15min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Soupe froide à la carotte et crevettes au citron vert
2h 50min