Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, coupée en deux
- 700 g de chair de melon, coupée en morceaux et un peu, coupée en brunoise, pour la finition
- 10 abricots frais, coupés en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 80 g de feta, coupée en morceaux et un peu pour la finition
- 20 g d'huile d'olive
- 6 feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 696.2 kJ / 166 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 331.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 Min
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1h 35min
Clémentines rôties, glace à l'amande
3h 45 phút
Gaspacho tomate-abricot
1h 20min
Salade de pomme et de fenouil au sésame grillé
20 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho de melon
10 min