Gaspacho melon, abricot et feta

Gaspacho melon, abricot et feta

4.4 25 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions

Suroviny

  • 1 échalote coupée en deux
  • 700 g de chair de melon coupée en morceaux et un peu, coupée en brunoise, pour la finition
  • 10 abricots frais coupés en morceaux
  • le jus d'un citron jaune
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 80 g de feta coupée en morceaux et un peu pour la finition
  • 20 g d'huile d'olive
  • 6 feuilles de menthe fraîche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 331.2 mg
Protein 4.2 g
Kalorie 696.2 kJ / 166 kcal
Tuk 7.3 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 18.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...