Kompatibilní verze
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce balsamique.
- 60 g de sucre en poudre
- 120 g de vinaigre balsamique
- 800 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 200 g de tomates, coupées en quatre et épépinées
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 160 g de jus d'orange
- 80 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 543.3 kJ / 130.3 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 584.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho de carotte
1h 40min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Soupe froide au curry rouge
10 Min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Houmous au pesto et aux tomates séchées
15min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min