Kompatibilní verze
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce balsamique.
- 60 g de sucre en poudre
- 120 g de vinaigre balsamique
- 800 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 200 g de tomates, coupées en quatre et épépinées
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 160 g de jus d'orange
- 80 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 543.3 kJ / 130.3 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 584.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de champignons
35min
Gaspacho
2h 25min
Gaspacho concombre-feta
10min
Soupe froide au curry rouge
10min
Gaspacho tomate-abricot
1u. 20min
Soupe froide de poivrons et pain tomates-sardines
1u.
Gaspacho de carotte
1h 40min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Soupe de mangue au sirop d'érable et anis vert
15min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min