Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
TM6 TM5 TM31

Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives

3.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g d'oignons blancs, en quartiers
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 350 g de fenouils, en quartiers
  • 3 c. à soupe de curry en poudre
  • du sel
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 100 g d'eau
  • 300 g d'endives, en fines lamelles
  • 20 noix de saint-jacques

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1974 kJ / 474 kcal
Protein
39 g
Sacharidy
11 g
Tuk
29 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty