Kompatibilní verze
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'oignons blancs, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de fenouils, en quartiers
- 3 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g d'eau
- 300 g d'endives, en fines lamelles
- 20 noix de saint-jacques
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1974 kJ / 474 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry
35min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55 Min
Potée de légumes
1h 30min
Salade de chou rouge, boulgour et œuf dur
45 Min
Couscous au saumon
55 Min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron - Mousse glacée aux fruits rouges
1h
Couscous de légumes et citron confit
1 Std. 5 Min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 Min
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55 Min