Kompatibilní verze
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'oignons blancs, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de fenouils, en quartiers
- 3 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g d'eau
- 300 g d'endives, en fines lamelles
- 20 noix de saint-jacques
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1974 kJ / 474 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Salade de poulpe et de poivrons
2 godz.
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 min
Lotte à la provençale
50min
Risotto aux asperges et petits pois
40 Min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40 Min
Parmentier merlan-haddock et purée de patate douce
1h 25min
Tajine de poissons au curry
45 min
Lotte crémeuse au safran
3h 35min
Jambalaya de poulet
40 Min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50min