Kompatibilní verze
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'oignons blancs, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de fenouils, en quartiers
- 3 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g d'eau
- 300 g d'endives, en fines lamelles
- 20 noix de saint-jacques
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1974 kJ / 474 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45min
Lotte à la provençale
50min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 godz. 30 min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1u.
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25 min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1h 5min
Parmentier de canard, oignons et curry
1u.
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h