Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta

Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta

4.7 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 40min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • fresh parsley leaves
    15 g
  • garlic cloves
    3
  • onions quartered
    300 g
  • carrots sliced diagonally (2 cm)
    400 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • oxtail cut in pieces (see tip)
    950 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp meat stock paste, homemade
  • water
    350 g
  • red wine
    120 g
  • pearl onions fresh, peeled, whole
    100 g
    pearl onions, frozen
  • quick polenta (5-8 minutes cooking time)
    100 g
  • boiling water
    330 g
  • milk
    125 g
  • salt
    1 tsp
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1576 mg
Protein 53 g
Kalorie 3751 kJ / 896 kcal
Tuk 61 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 25 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...