Kompatibilní verze
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
nebo pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3751 kJ / 896 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 61 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1576 mg
Alternativní recepty
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1h 40min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2h 10min
Bear Face Cake
1 Std. 50 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Sweet Potato Pizza
1 godz. 5 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min