Kompatibilní verze
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
nebo pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3751 kJ / 896 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 61 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1576 mg
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Žádné hodnocení
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Wholemeal Pitta
1 Std. 35 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.