
Kompatibilní verze
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions quartered
- 400 g carrots sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp meat stock paste homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions fresh, peeled, whole
nebo pearl onions frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter diced
- fresh parsley leaves chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 896 kcal / 3751 kJ
- Protein
- 53 g
- Tuk
- 61 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Sodík
- 1576 mg
Alternativní recepty
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2hod.
Leftover Vegetable Stock
50min
Curry Powder Mix
15min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Vegetable pasta sauce
40min
Béchamel Sauce
15min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4hod. 25min
Flour from cereal grains or pulses
5min
Fresh Pasta Dough
1hod.
Pizza Dough
1hod.
English Muffins
3hod.
Aïoli
5min