Zařízení & příslušenství
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
6 portions
Suroviny
Fish
-
onions quartered80 g
-
cloves4
-
dried bay leaves2
-
cod fillets, skinless cut in pieces (3 cm)200 g
-
raw prawns, peeled, deveined200 g
-
frozen mussel meat defrosted125 g
-
scallops (volitelně)125 g
-
soya milk600 g
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
Vegan Béchamel
-
cornflour mixed with 4 Tbsp water4 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Salsa Verde
-
garlic cloves3
-
anchovy fillets, in oil4
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
fresh parsley tough stems removed, cut in pieces20 g
-
fresh basil tough stems removed20 g
-
pickled baby capers drained40 g
-
extra virgin olive oil30 g
Potatoes
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, sliced (5 mm)500 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
621.1 mg
Protein
25.9 g
Kalorie
1382.9 kJ /
330.5 kcal
Tuk
12.4 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sacharidy
28.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Risotto
30min.
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1hod. 10min.
Kedgeree
45min.
Polenta with Rich Meat Ragu
1hod. 10min.
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45min.
Salmon and Fennel Risotto
25min.
Salmon and Courgette en Croute
1hod.
Duck and Pork Terrine
52hod.
Arbroath Smokie Soup
40min.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Seafood Risotto
40min.