Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel

Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel

3.2 6 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 40min
6 portions

Suroviny

Fish
  • onions quartered
    80 g
  • cloves
    4
  • dried bay leaves
    2
  • cod fillets, skinless cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • raw prawns, peeled, deveined
    200 g
  • frozen mussel meat defrosted
    125 g
  • scallops (volitelně)
    125 g
  • soya milk
    600 g
  • smoked mackerel fillets skin removed
    200 g
Vegan Béchamel
  • cornflour mixed with 4 Tbsp water
    4 Tbsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    ½ tsp
Salsa Verde
  • garlic cloves
    3
  • anchovy fillets, in oil
    4
  • lemon thin peelings of skin and 30 g juice
    1
  • fresh parsley tough stems removed, cut in pieces
    20 g
  • fresh basil tough stems removed
    20 g
  • pickled baby capers drained
    40 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
Potatoes
  • water
    500 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, sliced (5 mm)
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 330.5 kcal / 1382.9 kJ
Protein 25.9 g
Tuk 12.4 g
Sacharidy 28.7 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sodík 621.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...