
Zařízení & příslušenství
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
Příprava 30min
Celkový 1hod. 40min
6 portions
Suroviny
Fish
-
onions quartered80 g
-
cloves4
-
dried bay leaves2
-
cod fillets, skinless cut in pieces (3 cm)200 g
-
raw prawns, peeled, deveined200 g
-
frozen mussel meat defrosted125 g
-
scallops (volitelně)125 g
-
soya milk600 g
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
Vegan Béchamel
-
cornflour mixed with 4 Tbsp water4 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Salsa Verde
-
garlic cloves3
-
anchovy fillets, in oil4
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
fresh parsley tough stems removed, cut in pieces20 g
-
fresh basil tough stems removed20 g
-
pickled baby capers drained40 g
-
extra virgin olive oil30 g
Potatoes
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, sliced (5 mm)500 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
330.5 kcal /
1382.9 kJ
Protein
25.9 g
Tuk
12.4 g
Sacharidy
28.7 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sodík
621.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko