Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di zucchero
- 140 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 120 g di mandorle pelate
- 2 albumi
- ½ cucchiaio di miele
- aroma di mandorle qualche goccia, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 772.4 kJ / 184.6 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 5.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Pesto mandorle e basilico
10min
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8 Std. 25 Min
Sospiri sardi (senza glutine)
1h
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10min
Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia
3u. 30min
Crostata ripiena alle mele
2h
Biscotti alle nocciole e crema gianduia (senza uova)
1h 30min
Dolcetti siciliani di mandorle
45 min
Rame di Napoli
3 Std.
Biscotti alle mandorle (senza glutine)
30 min
Torta ubriaca al vino rosso
2h