Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di zucchero
- 140 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 120 g di mandorle pelate
- 2 albumi
- ½ cucchiaio di miele
- aroma di mandorle qualche goccia, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 772.4 kJ / 184.6 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 5.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta di pistacchi (100%)
20min
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6h
Crostata di pere e noci
1h 30min
Pasta di mandorle
1h 30min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Bignè craquelin
2h
Biscotti alle mandorle (senza glutine)
30min
Baci di dama alle nocciole
2j 30 menit
Dolcetti siciliani di mandorle
45min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Torta ubriaca al vino rosso
2h
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h