Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di sale grosso
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di maggiorana secca
- 1 foglia di alloro secca
- 2 grani di pepe nero
- 2 bacche di ginepro
- 400 - 500 g di fesa di tacchino senza pelle, aperta a libro e battuta a 1 cm circa
- 80 g di prosciutto cotto affumicato, a fette
- 100 g di Emmental, a fette
- 80 g di speck a fette
- 150 g di cipolle dorate a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di acini di uva rossa, tagliati a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
100
g di vino bianco
nebo 100 g di birra chiara
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2111 kJ / 504.5 kcal
- Protein
- 44.7 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1011.1 mg
Alternativní recepty
Smoothie ACE
10 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1sa 40 dk
Salmone al pesto di pomodori rossi
30 min
Lasagna di zucchine con Affettatutto Bimby®
2 Std. 15 Min
Bocconcini di carote e patate
40min
Lasagna autunnale
2小时
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2小时
Insalata di surimi e verdure alla giapponese (TM6)
15 Min
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3h
Panna cotta con pesche insaporite
5sa 15 dk