Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di aceto di vino
- 15 g di Marsala
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g) bianche, fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 726.2 kJ / 173.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 85 mg
Alternativní recepty
Crema di carote
40min
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Pop corn di patate
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Sformatini di agretti
1h
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1h 15min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Sformatini patate e porri
55min
Fregola con le arselle
45min
Patate gratinate al formaggio
2h