Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di aceto di vino
- 15 g di Marsala
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g) bianche, fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 726.2 kJ / 173.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 85 mg
Alternativní recepty
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Frittatina alle zucchine
30min
Ceci al pomodoro
40min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Salmone marinato
2h 30 min
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Pan dei morti
1h
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min