
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di aceto di vino
- 15 g di Marsala
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g) bianche, fredde di frigorifero
- acqua per riempire fino a 1 l
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 173.5 kcal / 726.2 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 15.3 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Sodík
- 85 mg
Alternativní recepty
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1hod. 30min
Polpette alla rucola
40min
Insalata nizzarda
30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1hod. 30min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1hod. 30min
Patate gratinate al formaggio
2hod.
Pici all'etrusca
1hod. 45min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2hod.
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4hod.
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1hod.
Lasagna di gamberi monoporzione
1hod. 30min