Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di aceto di vino
- 15 g di Marsala
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g) bianche, fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 726.2 kJ / 173.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 85 mg
Alternativní recepty
Medaglioni di broccoli e patate
1sa 30 dk
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1 Std.
Gamberi e calamari speziati
20min
Porri con salsa di soia alla senape
45min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Pancake salato di verdure e tonno
30 Min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 Min
Insalata capricciosa
20min
Crema pasticcera allo sciroppo d'acero
20min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Paella veloce
40 Min