Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 uova
- 60 g di farina tipo 00
- 120 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla a metà
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di sedano rapa a pezzi
- 100 g di porro ad anelli
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ gambo di sedano a pezzi
- 2 foglie foglie di alloro secche
- 5 grani di pepe nero
- 1200 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- ½ mazzetto erba cipollina fresca, tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 739 kJ / 176.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1064.8 mg
Alternativní recepty
Salsa bolzanina
15min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchetti de gris
30min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55 Min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Vanillekipferl
45min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h