
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di anacardi al naturale
- acqua calda (non bollente) per l'ammollo
- 500 g di acqua
- 400 g di patate a pezzi (2 cm)
- 80 g di carota a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 2 cucchiai di aceto balsamico bianco
- 50 g di bevanda a base di soia
- 30 g di peperoncino jalapeño sotto conserva a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ - ¾ cucchiaino di aglio in polvere
- ½ - ¾ cucchiaino di cipolla in polvere
- 40 g di lievito alimentare in scaglie
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale
- ¼ mazzetto di prezzemolo fresco tritato
- triangolini di mais (nachos) per servire
- verdure miste tagliato a bastoncini, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 98.7 kcal / 412.8 kJ
- Protein
- 2.9 g
- Tuk
- 3.5 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 480.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veg-burger (vegan)
1hod. 10min
Feta vegan in olio aromatico
1hod. 10min
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40min
Formaggio (vegan)
8hod. 20min
Empanadas funghi e peperoni (vegan)
1hod. 20min
Spezzatino di soia con gnocchi
Žádné hodnocení
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Tofu in crosta di sesamo
20min
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1hod. 25min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Ragù di tempeh
30min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40min