Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di anacardi al naturale
- acqua calda (non bollente), per l'ammollo
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 80 g di carota, a pezzi (2 cm)
- 50 g di cipolla, in quarti
- 2 cucchiai di aceto balsamico bianco
- 50 g di bevanda a base di soia
- 30 g di peperoncino jalapeño sotto conserva, a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ - ¾ cucchiaino di aglio in polvere
- ½ - ¾ cucchiaino di cipolla in polvere
- 40 g di lievito alimentare in scaglie
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale
- ¼ mazzetto di prezzemolo fresco, tritato
- triangolini di mais (nachos), per servire
- verdure miste tagliato a bastoncini, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 412.8 kJ / 98.7 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 480.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40 Min
Gnocchi di broccoli
1 Std.
Brunch greco (bulgur, focaccia, porrige e crema melanzane e peperoni)
1h 20 min
Polpette dolci ai fagioli mungo e sesamo
14 Std.
Burger vegan deidratato
20h 10min
Tortilla di patate (vegana)
30 min
Mousse di cioccolato all'aquafaba
3h 30min
Maionese (vegan)
10 Min
Insalata russa vegana
45 Min
Formaggio vegano
6h 40 min
Maionese vegana
15 Min