Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spatzle rosa
- 130 g di rape rosse cotte a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 130 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
Condimento
- 15 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino secco piccante
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di filetti di triglia rossa di scoglio, senza pelle e deliscati
- 100 g di pisellini surgelati
- 70 g di vino bianco
- pangrattato q.b.
- timo secco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2038.6 kJ / 487.2 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 47.9 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 0.3 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min