Kompatibilní verze
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g cipolla rossa a metà
- 55 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di salsa di senape
- 1 cucchiaino di sale
- ¾ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco
- 1 tuorlo
- 200 g di filetto di manzo a pezzi (vedere consigli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 cucchiaini di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 28 g
- Sodík
- 1389 mg
Alternativní recepty
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 Std.
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 Min
Tartare al tonno e avocado
1 Std. 15 Min
Tartare al salmone
1 Std.
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1 Std. 10 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 Std. 40 Min
Tartare di salmone con avocado e uova
45 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Noodles di riso yakisoba
30 Min