
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 70 g di farina di segale
- 140 g farina tipo 00
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g olio extravergine di oliva
- 150 g di patate cotte, a tocchetti (vedere consigli)
- 250 g di ricotta ben scolata
- 1 cucchiaino raso di sale
- 5 g di erba cipollina fresca tritata finemente
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 118.3 kcal / 494.7 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 5.9 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 285 mg
Alternativní recepty
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Pane ripieno Margherita
3hod. 15min
Spätzle al formaggio
1hod. 10min
Tè alla cipolla e mela
15min
Gratin dauphinois
50min
Canederli alle albicocche
1hod. 50min
Budino al cocco brasiliano
1hod. 30min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Insalata di broccoli, peperoni rossi e pinoli
10min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Crème brûlée
1hod. 10min