Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 70 g di farina di segale
- 140 g di farina tipo 00
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate cotte, a tocchetti (vedere consigli)
- 250 g di ricotta ben scolata
- 1 cucchiaino raso di sale
- 5 g di erba cipollina fresca, tritata finemente
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 494.7 kJ / 118.3 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 285 mg
Alternativní recepty
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Kaiserschmarren
50 min
Sandwich arcobaleno
40 min
Torta salata alle verdure
Žádné hodnocení
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3h 40min
Toffee al caramello salato
1 godz. 45 min
Ketchup alla banana
40 min
Crema spalmabile mediterranea ai pomodori
15 Min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Cinnamon rolls
4h