Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 70 g di farina di segale
- 140 g di farina tipo 00
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate cotte, a tocchetti (vedere consigli)
- 250 g di ricotta ben scolata
- 1 cucchiaino raso di sale
- 5 g di erba cipollina fresca, tritata finemente
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 494.7 kJ / 118.3 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 285 mg
Alternativní recepty
Crêpes con confettura di lamponi
2 Std.
Grissini Rubatà
2h 30min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50min
Torta Palpiton
1 Std. 30 Min
Torta ai mirtilli
2 Std.
Quesadillas di pollo chipotle con guacamole e pico de gallo
1h
Strauben
40min
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40min
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Crêpes Suzette
35min