Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 70 g di farina di segale
- 140 g farina tipo 00
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g olio extravergine di oliva
- 150 g di patate cotte, a tocchetti (vedere consigli)
- 250 g di ricotta ben scolata
- 1 cucchiaino raso di sale
- 5 g di erba cipollina fresca, tritata finemente
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 494.7 kJ / 118.3 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 285 mg
Alternativní recepty
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2 Std.
Pane naan
3h 10min
Spatzel con straccetti di tacchino in salsa cremosa
45 Min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30 min.
Canelés
14h
Semifreddo alle fragole e lamponi (vegan)
Žádné hodnocení
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Knodel
1h
Pizza caprese
9 godz.
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4h 15min
Pollo arrosto con verdure
1h 30min