Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 peperoni rossi (250-300 g ciascuno)
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiaini di basilico secco
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- 150 g di olive verdi denocciolate
- 60 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 30 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di carne trita mista
- 80 g di vino rosso
- 150 g di cipolla dorata, in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 60 g di uva passa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1936 kJ / 463 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 659.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stufato di lenticchie
1 Std.
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 Min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 min
Funghi champignon ripieni di zucca
1 Std.
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min
Insalata nizzarda
30 min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 Std.
Uova alla triestina
30 min
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50 min
Minestra di orzo e funghi
1 Std.
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30 min